SMS-dør
Luk kunderne ind

Med SMS-døren kan dine kunder nu besøge din butik eller showroom, når det bedst passer dem, og dette skaber en sikker og tryg oplevelse, både for dem og dig som ejer.

Sådan virker det

Enkel og pålidelig adgang

Med ProRooms SMS-dør bliver det enkelt at give dine kunder adgang til showroomet uden for de sædvanlige åbningstider. Dine kunder modtager en QR-kode via SMS, hvilket gør adgangen bekvem og meget sikker.

Du har frihed til at vælge, hvilke oplysninger du ønsker fra kunden, alt fra en simpel e-mail til fulde navn og adresse eller endda login med NemID. Denne teknologi giver dig fuldstændig ro i sindet, når kunderne besøger showroomet uden for de normale åbningstider.

Automatiser dit showroom

Ukompliceret sikkerhed

For dine kunder er det enkelt. De behøver blot at scanne en QR-kode, de får tilsendt på SMS efter registrering, for at få adgang til din butik eller showroom. Dette betyder, at de kan besøge dig, når det passer dem bedst, uden at skulle vente på åbningstider eller tage fat i nøgler eller adgangskort. Det er bekvemt og tidsbesparende for dem.

Samtidig er Prorooms SMS-dør meget sikker. QR-koden fungerer som en digital nøgle, og det gør det svært for uvedkommende at få adgang. Dine værdier er beskyttet, og du kan have ro i sindet, selv når kunder besøger dig uden for almindelige åbningstider.

Meget mere end et
adgans sytem

ProRoom udgør ikke blot et adgangskontrolsystem. Vi kan give dig afgørende information om, hvornår besøgende ankommer, hvor de kommer fra og hvem de er. Denne indsigt kan bidrage til at øge din indtjening.

Ved at forstå dine besøgendes adfærd og præferencer kan du optimere din arbejdstid, forbedre dine markedsføringsstrategier og levere en mere individuel og tilfredsstillende oplevelse til dine kunder.

Andre der bruger SMS-dør

SMS-dør hos
Dansani

“ProRooms løsning er nytænkende, fleksibel og et stort aktiv for vores forhandlere. Slutbrugerne vil se og mærke kvaliteten inden de køber – det problem løser ProRoom med fleksible åbningstider i deres automatiserede showrooms. Det er en stor hjælp til en branche, som har mistet mange udstillingsfaciliteter over tid.” 

Søren Flintrup, Salgsdirektør hos Dansani A/S