Glade kunder er vores standard

Med ProRoom får du altid den bedste service og produkt i topkvalitet.

"Vi kan gå ind og se hvem der booket tid, og så kan vi se hvem vi får ordre fra, så helt konkret kan vi se at der er en hel masse ordre"
Malte Büttner
Medejer Ildbordet

Kundeudtalelser

"ProRooms løsning er nytænkende, fleksibel og et stort aktiv for vores forhandlere. Slutbrugerne vil se og mærke kvaliteten inden de køber – det problem løser ProRoom med fleksible åbningstider i deres automatiserede showrooms. Det er en stor hjælp til en branche, som har mistet mange udstillingsfaciliteter over tid."
Søren Flintrup
Salgsdirektør Dansani A/S
"Vi er meget tilfredse med ProRoom, som vi har haft showroom hos i et år nu. Det har været nemt for vores kunder selv at besøge og se vores produkter. Og der har været flere besøg end vi forventede. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med vores nye showroom i Sydhavnen."

PETER BECHMANN
Salgs- & marketingchef KPK døre & vinduer A/S,
Frovin vinduer & døre A/S
"Vi i Flisekompagniet har været utroligt glade for samarbejdet med ProRoom. De har været meget engagerede og professionelle i hele processen. De har lyttet til vores ønsker og behov og gjort alt for at opfylde disse. Vi er meget tilfredse og kan kun give ProRoom vores bedste anbefaling."

Tito Jørgensen
Medejer Flisekompagniet
"Vi er glade for showroomet og det at vi har showroomet, gør at vi kan sige til folk som overvejer os, at de kan gå ind og se vores produkter. De er imponerede over systemet og de fleste synes det er dejligt at de kan besøge, når det passer dem. Der er flere som vi ved har været der mange gange.”
Lisbeth Buchhave
Indehaver Buchhaves møbelmageri
Vi er glade for samarbejdet og godt tilfredse med hvor hurtigt ProRoom har etableret showroom’et. Vi ser frem til at udstille i flere showrooms.
Torben Kjærgaard
Marketing Activation Manager Denmark / Iceland, GROHE A/S
ProRoom har en service der giver mulighed for at være på markedet på en moderne, smart og omkostningsoverkommelig måde.
Unik Funkis vinduer & døre A/S
"Vi er enormt glade for ProRoom. Kunderne kan opleve vores produkter og vi har fået mere salg."
Patrick Jespersen
Norliving ApS
ProRoom

Optimer dit showroom, som vores andre kunder

Book et uforpligtende møde med os, om hvor meget ProRoom kan gøre for dit showroom